Release Alert: Nike Air VaporMax Plus Black Volt

Det är runt denna tid på året där de flesta sneakerheads börjar leta efter något lite mer färgstark. Oavsett om det är en subtil färgfärg eller något mer upprörande, bör vårens ankomst firas med några unika skor. Om du behöver lite inspiration, leta inte längre än det senaste VaporMax -erbjudandet. Kollisionen av mörkt och livfullt gör detta till en av de hetaste färgvägarna under en tid. Och det säger att något som ges mer än 6 stilar är nu tillgängliga på Nike UK.

Den goda nyheten, dessa lanseras faktiskt i morgon över brittiska aktieägare. Titta närmare och gör dig redo för Nike VaporMax plus svart volt.

Det är lätt att glömma att detta är en av Nikes många hybridskor. Den kombinationen av Air Max TN och VaporMax ser nästan tidlös ut – som om den har funnits i flera år. Som sagt, det är en relativ nykomling men ändå en bästsäljare bland Nikes samtida modeller.

Vapormax plus komfort är det som gör det så tilltalande. Den mjuka neopren sitter nära foten och lovar det bästa i vattentät hållbarhet. Naturligtvis är det den chunky luftfyllda VaporMax-enheten som levererar oöverträffad dämpning. Om det inte fanns tillräckligt med tonvikt på denna teknik täcker Nike hela enheten i en iögonfallande skugga av Volt.

Nike Air VaporMax Plus Black Volt lanseras onsdagen den 6 mars på Nike UK och flera aktieägare. Håll den låst till @TheSolesupplier från 8:00 för fler varningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *