VaporMax Plus landade just med en höstklart uppgradering

De varma dagarna på sommartid ersätts snabbt av höstens kyliga kyla. Det är dags att du bytte ut de lätta Flyknit -fitnessinstruktörerna för något mycket mer robust. Tack och lov har Nike du täckt med deras senaste iteration av det framstående VaporMax Plus.

Den här stilen dyker upp med en texturerad nätöverdel som inte bara känns tuff, men ger en trendig look på denna enda sneaker. Nu som erbjuds på Nike UK, kan detta vara din nya föredragna fitnessinstruktör för vintersäsongen.

Den övre verkar nästan fungera ett ullmaterial men det är verkligen mycket mer hårt bärande. Som sagt, The VaporMax Plus ‘Gray Orange’ ser något mycket mer finjusterat än andra i sortimentet.

Det strukturerade materialet är fortfarande fodrat med neopren för ökad säkerhet såväl som en syntetisk bur medför att 90 -talets påverkade utseende.

Skurar av dynamisk orange ger bara den perfekta mängden färg för att kontrastera höstens grå himmel. Utseendet avslutas bra med traditionellt Nike TN -varumärke längs hälen och stämplade till tungan.

Just introducerad på Nike UK erbjuds nu alla storlekar för Nike Air VaporMax Plus ‘Grey Team Orange’. Ta en titt på mycket mer av de senaste stilarna här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *