Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe” är fortfarande tillgänglig!

Vi kan inte tro att Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe” fortfarande är tillgänglig! Utan en fråga en av de mest populära Mid -färgerna som minskar i år, om du inte hanterade för att skydda ett par tidigare denna säsong, så berör inte, eftersom du fortfarande kan polisen på Foot Locker UK bäst nu!

Med stilkoder från Union La Partnership från 2018 är “Union Black Toe” målad i en renskuren färgplan som kombinerar svart, grått och vitt utöver en streck rött vid hälen för bra mått. I arbetet med en smörig mocka bas, är detta överlagrat av premium tumlade läder vid vristen, sidopaneler och tåbox, medan nylon på samma sätt har för en flexibel look och känsla.

Nere nedan kommer du att upptäcka en vansinnigt bekväm Nike Air -mellansula som är idealisk för alla typer av tillfällen, liksom för att runda allt, en slående svart Swoosh skjuter över sidorna såväl som mediala sidopaneler och slutför den legendariska Air Jordan 1 design.

Vad är det inte att gilla med Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe”? Erbjuds för en oerhört begränsad tid på Foot Locker UK, sluta vad du gör så bra som polisen bäst nu! Låt oss förstå om du hanterade för att få din storlek, liksom när du är här, kan du också ta din finaste blick ännu på Air Jordan 1 High Og “Tokyo”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *