K-POP Supergroup BTS länkar till Louis Vuitton för en FW21-show

Det verkar som om Virgil Abloh inte bromsar någon typ av tid snart. Efter att ha breddat Off-Whites imperium till barnkläder förra veckan har den amerikanska designern nu hållit en spin-off-show för Louis Vuitton Autumn Winter 21 med ingen annan än K-Pop Supergroup BTS.

För spin-off-showen har Art Bunker B39 (ett innovativt område strax utanför Seoul) har återintagats med ett urval av industriella utformade bakgrunder totalt med en 20 meter lång struktur för att gå tillsammans med presentationen.

Bild via Louis Vuitton
Spin-off-presentationsskärmarna 41 stycken från hösten / vintern 21 som används av BTS-medlemmar Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V samt Jungkook. Själva samlingen består av en rad klädda utkläder med målet att “omdefiniera exakt hur våra sinnen bestämmer klassiska garderober som är kopplade till samhälleliga antaganden, samlingen omplånar det typiska med extrem höjd.”

Medföljande samlingen en 10-minuters kortfilm där syftar till att fånga idéer om rörelse, hastighet och design totalt med en musikalisk poäng regisserad av Benji B med Artists Web Gala, Kim Kate samt Cifika.

Bild via Louis Vuitton
Kolla in hela Louis Vuittons FW21-samling spin-off show-video nedan. I andra nyheter spränger du till “World of Moncler” med denna 7 Moncler Frgmt Hiroshi Fujiwara -kollektion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *