Först titta på Adidas Consortium Ultra Improving Mid ‘Confetti’ -paket

Adidas Ultra Improving Mid Silhouette är överlägset en av de mest speciella UB -designen hittills, med bara en handfull färgvägar som släpper med tanke på att det mycket mycket först debuterade i december 2016. Nu har två mycket fler färgvägar av Ultra förbättrar mitten dykt upp, liksom vi är bortom hyped.

Döpt “Confetti” -paketet består av två-sneakerkollektionen av ett rent vitt par, samt ett snyggt svart par. Den förstnämnda har gula accenter, medan de senare är dekorerade med röda hits för en pop av kontrast. Båda färgvägarna fungerar en yttersula i konfetti-stil, förutom en stretchig fotled, rep snörning, en full längd förbättrar mellansula, liksom naturligtvis konsortium-tungan, som låter människor förstå att dessa inte är någon typ av gammal UBS .

Läckt till att släppas den 4 oktober, låt oss förstå vilka adidas ultra som förbättrar mitten av “konfetti” -väg du kommer att samla ner i kommentaravsnittet nedan! I tillhörande nyheter har BAPE X Adidas Ultra förbättras slutligen ett släppdatum!

Om du tror på att ha tagit någon helt ny adidas -värme, se till att inspektera strömmen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *