Union La 30 -årsjubileumssamlingen har kollaps med Nike & Jordan Brand

Foto Detta: It’s 1991 samt Union öppnade just sin butik på 110 South La Brea Ave i Los Angeles. Snabb framåt trettio år såväl som den extremt butiken fortsätter att sitta på den exakta platsen. För att fira denna stora milstolpe kommer teamet att arbeta tillsammans med några av branschens största namn för ett brett arrangemang av sneakers, accessoarer och kläder.

Även om detaljerna ännu inte har bekräftats officiellt, kommer Los Angeles Shop definitivt att samarbeta med akronym, Stüssy, såväl som off-white, för att nämna några. Om du har förberett titeln kommer de också att samarbeta med Nike och Jordan Brand för en uppföljning av Air Jordan 4 som satte spelet i brand förra året. Silhuetten i oro har inte fått namnet ännu, men våra källor säger att det kommer att finnas några.

Det är ingen tvekan om att Union La 30 -årsjubileumssamlingen kommer att skaka jorden till dess kärna, så se till att du håller den låst vid den enda leverantören såväl som vi låter dig förstå så snart fler nyheter utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på den kommande kollaboren, liksom när du är här, det här är de 10 finaste Air Jordan 4: erna som erbjuds polisen just nu på Stockx!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *