CDG X Cactus Plant Flea Market Collab för en begränsad utgåva av T-shirts

Efter deras tidigare 2020-utgåva har CDG X Cactus Plant Flea Market samlats ännu en gång för ett annat samarbete och vi kunde inte vara lyckligare med det!

Återstående så lekfull som någonsin består kollaps av några färgglada tees redo att ta din sommarstil till nästa nivå! När de anländer med en premiumpassning och känsla är dessa tees konstruerade av 100% bomull och har en lös stil utformad för maximal komfort.

Bilder via CDG
Förhindrar sina rötter och dessa CDG- och Cactus Plant Flea -marknad Tees är både livliga och livliga med en samling djärv tryckt grafik och färger.

Teesna anländer med en mängd olika mönster ovanpå en skarp vit bas. Med både ‘CDG’ och ‘CPFM’ logotyper samt Sun, Flower, Yin & Yang och ett ‘I’m OK’ -motiv i olika nyanser. Dessa bitar är perfekta för alla som är ett fan av sommarstyling och uttrycker sig!

Med Comme des Garçons x Cactus Plant Flea marknadssamling som kommer att anlända den 7 maj på CDG: s webbplats och utvalda japanska återförsäljare, misstänker vi att det här kan vara en tuff polis! Låt oss veta vilken bit du går för och om du lyckas köpa den! I relaterade nyheter är Comme des Garçons x Nike Air Foamposite till skillnad från allt vi har sett tidigare!

Bilder via CDG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *