New Balance 992 “Blue Silver” framträder med oceaniska överlägg

Under det senaste året har New Balance utökat sin NB992 -programlista med en ström av GR -färgvägar samt några få samarbeten. Deras senaste avbetalning? Den nya balansen 992 “Blue Silver”. Vi har en närmare titt på denna uppfriskande med hjälp av Boston -skoretiketten, så fortsätt att läsa om du försöker lägga till lite färg till din rotation!

992 har blivit ett fokus för ny balans i sent, tjänat den som en tom duk för många kollaps som nämnts – med sådana som Levi’s, Paperboy Paris, DTLR, Amoeba Music, samt mycket mer – allt som är utrustat med livsstilsmodellen med deras egna identiteter.

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

När det gäller denna “Blue Silver” -färg, skulle New Balance -huvuden absolut vara överens om att det drar inspiration från Salhe Bembury’s New Balance 2002r “Water Be Guide” förutom i en mycket lättare gradient av Oceanic Blues samt Teal. Kontrasterande silvertoner accerar sekundära områden som hälklipp såväl som små varumärkesfönster, liksom ensemblen är komplett med dubbelkonstruerad abzorb samt enkapitalverktyg.

Kommer du att välkomna den nya balansen 992 “Blue Silver” till din samling? Se till att du träffar meddelandeklockan ovan för att hålla dig i kännedom om alla nuvarande nya balansutsläpp här hos den enda leverantören. I liknande nyheter släpps de flesta nuvarande nya balansutsläpp.

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *