Nike Adapt BB går tillbaka till framtiden med en MAG-inspirerad färgväg

Det är svårt att föreställa oss dagen då vi inte omedelbart tror på Marty McFly varje gång någon nämner “självmedlingssneakers”; Tillbaka till framtiden var filmen som allra första banbrytande ett koncept så attraktivt att generationer senare, det är fortfarande tänkt på en av de ultimata sneakersna.

Naturligtvis, när denna innovation i slutändan bryter med i mainstream, kanske vi inte direkt associerar den till svävarbrädor och en uppvärmd Delorean. För tillfället verkar det dock mer än gärna fira anslutningen. Den kommande Nike Adapt BB Mag Gray ger det allra bästa av den färgen, som först sågs för mer än tre decennier sedan!

Den revolutionära Adapt BB har en marmorerad spridning av färg mot en turkosa blå mellansula. Mycket första såväl som främst, detta är en basket -fitnessinstruktör men vi antar att dessa är på väg att vara en livsstilsfavorit.

Precis som magen är ett strålande blått ljus monterat i mitten av mellansulan. Rising över det övre är ett passande material såväl som medan dessa inte fungerar synliga snören, du kan vara säker på en ultra-adaptiv passform.

Med en växel över hälen kan dessa dras åt eller lossas beroende på din preferens. En stor Swoosh sitter över sidoväggen samt Nike -varumärkesfunktioner på tungan.

Nike Adapt BB Mag Gray är arrangerad att introducera onsdagen den 29 maj via Nike UK. För mer uppdateringar om denna futuristiska tränare, håll den låst till @TheSolesupplier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *