Vänd huvudet den här säsongen med Adidas Ozweego ‘Solar Yellow’

Den helt nya adidas Ozweego är verkligen en av de allra bästa silhuetterna 2019. En modern återimaginering av Ozweego 3, denna sneaker utvecklas med framtiden i åtanke emellertid med vintage aspekter som säkert kommer att påminna dig om 90 -talets kultklassiker. Om du inte har lagt till ett par i din samling ännu, eller om du bara söker efter ytterligare en avslutande färgväg till polisen, leta inte ännu mer än den “solgul”!

Med en passform som är klädd med läder accenter i hela, är den “solgul” målade i en markörliknande kombination med svarta nyanser som gör sin metod till det tre randmärket samt Tonge Trefoil-logotypen.

De genomskinliga rörledningen från den ursprungliga Oz Fitness Instructor återvänder här och utvecklar det distinkta snörningssystemet såväl som klackflik, såväl som när du flyttar nedåt upptäcker du en ytterligare chunky mellansula som är snidad från en platta av Adiplene.

Exklusivt erbjuds på Foot Locker UK är Adidas Ozweego ‘Solar Yellow’ en bör polis för alla typer av samlingar! Låt oss förstå om du lägger till ett par till din rotation, samt se till att du tittar på de andra färgvägarna som tappade förra veckan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *