PSG X Air Jordan 4 “Bordeaux” är i helgens mest populära utgåva

om du har längtat efter PSG X Air Jordan 4 “Bordeaux” med tanke på att det är första läckt tillbaka i juni så är du i Lycka, eftersom det slutligen dyker upp i helgen! Betraktas av massor av sneakerheads som den mest populära utgåvan i månaden, misslyckas inte med att komma ihåg polisen när de minskar den 10 oktober!

Tillverkad i samarbete med den legendariska franska fotbollsklubben, “Bordeaux” stämmer bort från deras normala färgkombination av rött, vitt, såväl som blått, istället väljer en vit vinröd färg som är vackert kontrasterad över en premiumvit läderöverdel. Passning av paneler träffar såväl sidorna som medialer, medan en streck av “neutral grå” mocka omfamnar försiktigt tooxområdet för en extra lyxig estetik.

Bild med hjälp av Nike

Bild med hjälp av Nike
En “Paname” -identitet av toppkvaliteten pryder sidopanelen, samt avrundar allt är den berömda Paris Saint-Germain X Jumpman-emblemet som stämplas över hälen och slutför den rena Air Jordan 4-designen.

Paris Saint-Germain X Nike Air Jordan 4 “Bordeaux”, som kommer att introducera i helgen den 10 oktober, måste absolut inte missa, så se till att du håller den låst på den enda leverantören för mycket mer nyheter när det utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på denna kollaps, liksom i tillhörande nyheter, Air Jordan 4 “Lightning” från 2006 gör ett comeback!

Bild med hjälp av Nike

Bild med hjälp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *