RESTOCK -påminnelse: Missa inte Adidas Ultra 4D “Core Black”!

Om du inte lyckades klara adidas Ultra 4D “Core Black” tidigare i år, så har du tur, eftersom den höga värmehybriden får en ganska stor ombyggnad! En mish-mash av två av de tre ränderna många berömda silhuetter, missa inte din chans att få tag i ett par ikväll kl. 23 på Adidas UK!

Bild med hjälp av adidas
Med en Ultra Improving 1,0 -övre precis som OG som lanserades 2015, är “Core Black” målad i ett snyggt svart schema med fläckar grått över stickningen för en subtil men slående kontrast. En matt bur flankerar de laterala och mediala sidopanelerna för stöd och stabilitet, medan detta hjälper till med en Purple Heel Cup som är komplett med “Ultra 4D” -märke i alla kepsar.

Naturligtvis kan du inte prata om denna adidassko utan att nämna FutureCraft 4d mellansula som sitter under foten. Dränkad i en helt svart palett gjordes den komplexa gitterstrukturen med en process som kallas digital ljussyntes för den optimala mängden komfort och dämpning med varje steg.

Bild med hjälp av adidas
Adidas Ultra 4D “Core Black” är ett behov av att ha för varje samling, så se till att den är låst hos den enda leverantören för din bästa chans att cop. Låt oss veta om du tar tag i ett par, och i relaterade nyheter tar Adidas Futurecraft Strugn igång till en annan dimension!

Bild med hjälp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *