På nära håll med Notre X Nike Dunk High “Light Orewood Brown”

Efter att ha tagit en kort sniktitt i augusti, kommer vi nu på nära håll och personliga med Notre X Nike Dunk High “Light Orewood Brown” . Först läckt i maj kan den här skon se grundläggande på avstånd, men vid närmare granskning hittar du så massor av coola små detaljer som du absolut inte borde missa.

När man anländer till en ren grädde och vit färgpalett är “Light Orewood Brown” utformad från ett stort utbud av premiummaterial. Arbetar med en slät läderbas, fuzzy mockapaneler når toeboxen, snörningssystemet, hälen och till och med Nike Swooshes som glider över sidopanelerna.

Bild med hjälp av S.SAM.Group

Bild med hjälp av S.SAM.Group

Bild med hjälp av S.SAM.Group
Om du talar om, om du krossar ögonen kommer du att upptäcka att det här faktiskt är ett par händer som håller varandra och representerar harmonin mellan Beaverton-märket och den Chicago-baserade butiken. Röda och vita snören binder allt ihop, och för att runda allt, ett mekanikerstil som identifieras sys på tungorna på Dunk High, komplett med “Notre” -broderier i ett skriptsteckensnitt.

Notre X Nike Dunk High “Light Orewood Brown”, som lanseras tillsammans med en “Blue Void” -färgad “, förväntas Notre X Nike Dunk High” Light Orewood Brown “någon gång i slutet av året, så se till att du håller den låst på den enda leverantören för din bästa chans att polisera! Låt oss veta vad du tycker om denna kollaps, och i relaterade nyheter får Ambush X Nike Dunk High äntligen ett släppdatum!

Bild med hjälp av S.SAM.Group

Bild med hjälp av S.SAM.Group

Bild med hjälp av S.SAM.Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *