Kim K retar Yeezys för barn inklusive Glow-in-the-Dark Colourways

håller telefonen. Tillbaka i december avslöjade vi att Yeezys gjordes för barn i år, och nu har Kim K själv tagit sig till Instagram -historien för att reta detta, och vi är bortom hyped!

Genom att visa upp 700 V2 ‘Triple Black, 350 V2’ Static ‘, och 350 V2’ Black Friday ‘, avslöjade fru Kardashian-West också en, utan två glöd-in-de mörka färgvägarna! Dessa exklusiva modeller retades tillbaka i augusti förra året, och tydligen skapades de eftersom North West ville ha ett par! Liksom de “statiska”, har dessa livliga sneakers en transparent rand som skjuter ner sidopanelerna som verkar vara en av de största sneakartrenderna i dag.

Enligt Kim K kommer de helt nya barnen Yeezys att vara tillgängliga “Mycket snart”. Just nu finns det inga nyheter om huruvida de glöd-i-mörka versionerna kommer att bli tillgängliga för vuxna, så se till att hålla den låst hos ensamförsäljaren för mycket mer nyheter när den utvecklas! I relaterade nyheter tappar Yeezy 350 V2 ‘Special Release’ den här månaden … men det finns en fångst!

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in strömmen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *