Virgil Abloh går tragiskt bort i åldern 41

Med stor sorg har det tillkännagivits att Off-White-grundare och den legendariska modedesignern Virgil Abloh har gått bort efter en kamp med cancer.

Tillkännagivandet kom först idag från Ablohs Instagram -sida och har för att ha skickat chockvågor genom modegemenskapen över hela världen. Posten lyder: “Vi är ödelade att tillkännage att vår älskade Virgil Abloh, en hårt hängiven far, make, son, bror och vän.”

Okänt för många fläktar kämpade Abloh en sällsynt aggressiv form av cancer, hjärtangiosarkom och hade sökt behandling eftersom hans första diagnos 2019. Trots hans tillstånd genomförde den berömda designern fortfarande projekt inom mode, konst, musik och kulturella landskap , att göra vågor när han gick.

Efter att ha börjat sitt yrke inom modebranschen 2009 steg han snabbt till att vara en av de mest inflytelserika och kända medlemmarna i modebranschen på grund av hans distinkta vision och passion för både konst och design.

Våra tankar går ut till hans fru Shannon Abloh, hans barn Lowe Abloh och Gray Abloh, hans syster Edwina Abloh, hans föräldrar nee och Eunice Abloh och hans vänner och kollegor.

Vila i fred Virgil Abloh.

30 september 1980 – 28 november 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *