Det off-white X Nike Air Force 1 “University Gold” blir avslöjad

Virgil Abloh stannar aldrig, eller hur? Med den off-white X Nike Rubber Dunk på väg får vi nu nyheter om att den amerikanska modedesignern kommer att återförenas med Swoosh för den off-white X Nike Air Force 1 “University Gold”! En färgplan som säkert kommer att vinna hjärtan på många sneakerheads, här är vad vi förstår hittills!

Info med tillstånd av respektabel Sneaker Insider @Pyleaks, nästa OW AF1 kommer att doppas i en stark gul nyans med “Metallic Silver” Nike Swoosh Branding Shimmering längs sidorna såväl som mediala sidopaneler. De typiska dekonstruerade handen gör ett comeback, med det berömda röda zip -slipset samt citerad text som spelar en stor funktion här.

Rena vita snören binder vad som helst, såväl som för att runda allt, “luft” är tryckt längs mellansulan för den legendariska off-white-estetiken som vi alla förstår såväl som kärlek.

Nu för den helt viktiga release-informationen. Om du vill ha den off-white X Nike Air Force 1 “University Gold” i din vardagliga rotation, måste du vänta fram till 2021. Visst är ett av de mest efterlängtade partnerskapen nästa år, se till dig Håll den låst hos den enda leverantören såväl som vi låter dig förstå så mycket fler nyheter rullar in. Under tiden, ta en bättre titt på den off-white X Air Jordan 1 “Canary Yellow”!

Bild genom Py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *