Det finns en stormbryggning i typen av Air Jordan 4 “Red Thunder”

efter att ha gjort ett stort comeback i år verkar det som om Air Jordan 4 är här för att stanna, eftersom vi nu har en på -FOT Titta på den legendariska AJ4 “Thunder”. Ur färgpunkten är designen extremt visuellt lik den legendariska “uppfödda” färgvägen, även om den har en helt annan vibe som fans redan ser fram emot! Om du är en Chicago Bulls-fan är dessa verkligen ett måste-kopia, liksom även om inte du måste lägga till dessa i samlingen.

Med tillstånd av pålitlig sneaker-källa Repgod888, det här är de första någonsin på foten av denna utgåva såväl som det är riskfri att säga att de har fått oss ännu mycket mer glada för lansering. Om du ännu inte går in i Air Jordan 4 (först släpptes 1989 samt utvecklad av Tinker Hatfield), håll fast, eftersom det är på väg att bli din nya föredragna silhuett!

Bild genom Repgod888Air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888Air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l frakt

Se mer

Paret är utformat från en variation av material över överdelarna inklusive mocka, läder samt passar ihop för ett strukturerat utseende. Varumärke hålls till ett minimum, med Jumpman -logotyper närvarande endast på tungan såväl som på hälfliken, medan tonal sömnad såväl som dynamiska röda detaljer förblir tro mot färgen. Massor av stoppning finns runt vristarna som antyder att dessa är mycket mer än bekväma, medan ett fullängds nike luftdämpningssystem finns under mellansulan.

Om Air Jordan 4 “Red Thunder” är på din hitlista måste du sitta hårt lite längre, eftersom paret ryktas att släppas senare i år men ändå har vi inget officiellt datum. Se till att hålla det inlåst i bäst här hos den enda leverantören för alla de senaste nyheterna samt uppdateringar i sneakervärlden samt när du är här, inspektera officiella bilder av Jean Paul Gaultier X Sacai X Nike Vaporwaffles!

Bild genom Repgod888Air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888Air Jordan 4 “Red Thunder”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *