Dior x Kenny Scharf visar Ace Up the Sleeve med detta spelkort påverkade kollektionen

Efter exponeringen av Cactus Jack X Dior -kollektionen förra veckan på Paris Fashion Week, verkar det som om Kim Jones bly -märket inte visar några indikationer på Saktar ner när de avslöjar den andra Dior X Kenny Scharf -samarbetet. Fortsätter med Kim Jones mål för att arbeta tillsammans med topp kreativa, visar denna samling en samling spelinspirerade produkter ovanpå signaturen trendiga Dior-silhuetter.

Karaktäriserad av esset, King såväl som Queen of Hearts -tema som finns i hela, har Scharf omarbetat spelkortssiffrorna för att ställa in sin egen stil av surrealism och Diors arv.

Bild genom Dior
Plaggens del av samlingen har skjortor, shorts, tröjor, denimjackor samt en signaturbehållarhatt som alla är dekorerade med en fängslande marin och off-white nyans. Välj stycken har präglats med Scharfs återimaginerade spelkortstil för att skapa ett allovertryck som förtjänar till och med de mest eklektiska garderober.

Bild genom Dior
Vid sidan av kläderna har kapseln också lite variation av tillbehör inklusive ett silverhalsband, silverarmband, ett slips samt en låg toppversion av Diors B23-sneakers. Hela samlingen erbjuds nu på Diors webbplats med kostnader som sträcker sig från £ 430 till £ 1900. I andra nyheter firar strålar Tokyo -OS med en rad unika kläder.

Bild genom Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *