Solebox X Adidas EQT Racer firar en stor milstolpe

för att fira 30 år eftersom introduktionen av adidas utrustning, de tre ränderna har återförenats med Solebox för Solebox X Adidas EQT Racer, liksom det är en speciell. Hantering av en racinginspirerad prototyp som aldrig såg dagens ljus, det är första gången det får en detaljhandelsutgåva!

Netad av den tyska sneakerbutikens extremt egna Aljoscha Kondratiew, kallades EQT Racer ursprungligen bara “racer” tillbaka på 90 -talet. Sett här i en skarp vit såväl som gul färgpalett, är den övre utformad från en serie genomskinliga paneler totalt med ett ruttema för en konceptuell vibe. Vågiga gummiaspekter swoosh över såväl sidor som mediala sidopaneler, som också fungerar som snörningssystemet. Tungan såväl som hälen är sedan utsmyckade med stora dragflikar som ger skon en snabb estetik.

Nedan kommer du att upptäcka en chunky mellansula som har en slående likhet med det system som upptäckts på EQT Bask ADV från 2018, samt att avrundas allt är den traditionella adidas -logotypen runt baksidan och slutföra designen.

Solbox X Adidas EQT Racer startar extremt snart och är verkligen en för samlarna. Låt oss förstå vad du tror på detta prototyp-vände-release-par, liksom när du är här, kan du också ta en bättre titt på Pharrell Williams X Adidas Sichona Hu “Blue”!

Bild genom Aljoscha.Kondratiew
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *