Pharrell Williams x Adidas Solar Hu Glide är ytterligare en större utgåva som kommer denna månad

BESKRIVA FÖR EN DIKTIG månad eftersom september formar lika mycket som en kaotisk för Sneakerheads. Inte bara är två hyped Yeezys som får en stor återställning men Pharrell Williams avslöjar men ändå en mer efterlängtad sko. Enligt en ny Insta -publicering via Sneakersnstuff kan Pharrell X Adidas Solar Hu Glide vara din på knappt en vecka!

Pharrells senaste Afro Hu NMD -kollektion var inte exakt en brusande framgång – storlekar är fortfarande online via ett antal återförsäljare. Men den underväldigande introduktionen borde inte ta bort något från denna helt nya HU-samling.

Denna fitnessinstruktör är allt mer strömlinjeformat som inte är annorlunda med Ultra Boost. Den eleganta estetiken visar en tjock texturerad primeknit över den övre. En helt laceless stil lägger all tonvikt på den svala användningen av färger. Som du kan förvänta dig väljer Pharrell något mer fängslande än normen. Färgblockering används i hela såväl som en stor HU -logotyp på tungan.

Pharrell x adidas Solar Hu glid före releaser via sneakersnstuff Paris på lördagen den 8 september. Skulle detta antyda att en bredare introduktion händer före månadens slut?! Håll den låst till @TheSolesupplier såväl som vi ger en bekräftelse så snart den kommer igenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *