En bättre titt på Nike SB Dunk Low “Summit White”

Det verkar som om Dunk Low Hype kommer att fortsätta nästa år när vi tittar bättre på det kommande Nike SB Dunk Low “Summit White”. Rykten om denna färgväg har gjort rundor under ganska lång tid nu, men det är den allra första gången vi verkligen får se skon, liksom ärligt, det är vad vi drömde om såväl som så mycket mer.

Bilder med tillstånd av Sneaker Insider @S.Sam.Group, “Summit White” fungerar på en mjuk blå läderbas medan “Wolf Grey” mocka paneler är överlagda på toppen för en ultra elegant konstruktion. “Summit White” nyanser dyker upp längs såväl som mediala sidan Nike Swooshes, medan de traditionella perforeringarna gör sin metod till Toebox för den högsta andningsupplevelsen.

Bild genom S.SAM.Group

Bild genom S.SAM.Group
En dunk låg etikett är fint sydd på tungan, medan “Nike SB” är präglad på botten av själva sneakeren och slutför den ultra rena estetiken.

Just nu är det svårt att fastställa när exakt Nike SB Dunk Low “Summit White” kommer att lanseras, men det borde träffa hyllor inom den första halvan av 2021. Låt oss förstå vad du tror på denna helt nya färg, Förutom när du är här kan du också ta din allra första titt på ram Skate X Nike SB Dunk Low “Habibi”!

Bild genom S.SAM.Group

Bild genom S.SAM.Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *