Adidas ZX 2K Boost säkrar det förflutna och framtiden

När det gäller att slå samman det förflutna med framtiden gör ingen bättre än de tre ränderna. Under de senaste åren har de tappat massor av hybridmodeller som ganska framgångsrikt smälter in klassikern med samtida, och nu har de avslöjat Adidas ZX 2K -boost som gör exakt det.

Inspirerad av den legendariska ZX710 som debuterade i slutet av 80 -talet, har den varit fullt utrustad med en boost -enhet i full längd under för komfort och dämpning som helt höjer modellen från grunden. Målad i den omedelbart igenkännliga grå och gröna färgpaletten, är denna sko gjord för sneakerheads både gamla och nya.

Bild via adidas
En mjuk gul hälkopp träffar ryggen för extra stöd och stabilitet, och en full mesh övre resulterar i en ultra andningsdesign som är perfekt för vardagskläder i sommar.

Uppsättningen att sjunka den 29 maj globalt, är Adidas ZX 2K Boost inte att missa. Ryktes att lansera tillsammans med en hel mängd färgvägar, se till att du håller den låst om du vill ha ett par i din rotation! När du är här, använd den enorma adidas 30% rabattkoden på dessa 20 tre randfynd!

Bild via adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *