Kith X ASICS återställer traditionella färger för att fira 10-årsjubileum

New York-baserade skor samt modedesigner Ronnie Fieg (även butiksägaren till Kith) är en av de mest respekterade individerna i branschen. Fieg kännetecknas för sin ström av partnerskap med nästan alla märken där ute, liksom idag, han har tagit det till Instagram för att avslöja sitt mest nuvarande arbete med ASICS.

För att hedra sina tio år tillsammans kommer Kith såväl som ASICS att använda Gel-Lyte v Silhouette. Hängivna samlare av Kith-märkta sneakers är också för en resa ner på minnesfältet eftersom två-sko-paketet kommer att pryda den berömda “Salmon Toe” såväl som “Leather Back” färgvägar från det ursprungliga Kith X ASICS GL3-partnerskapet 2011.

falsk

Enligt Fiegs publicering på IG kommer han att introducera dessa nya par med en zoompanel som endast kan nås av dem som äger OG “Salmon Toe”, “Salmon Toe 2.0” eller “läderbacken” gel-lyte iiis . Om det inte är tillräckligt för att locka de långvariga sneakerheadsna, anger undertexten också att en “speciell gåva” kommer att tillhandahållas till deltagarna.

Hur planerar du att få tag på den här nya Kith X Asics “10 -årsjubileum” -samlingen? Se till att du inspekterar tillbaka med oss ​​här hos den enda leverantören för alla nuvarande ASICS -nyheter. I ett liknande ämne firar den nuvarande Kith X Converse Chuck 70 -partnerskapet sitt 10 -årsjubileum.

Bild med hjälp av Ronniefieg
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Ronniefieg
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *