Streetwear tillfredsställer high fashion med Maison Margiela x Reebok Traditionell läder Tabi

The World of Streetwear samt High Fashion har onekligen förändrats under de senaste åren, partnerskap mellan dessa två modesektorer har slutat bli mer närvarande, allmänt överbryggning av den dela upp. För inte så länge sedan såg vi John Galliano-ledda franska high-end mode-hemmet Maison Margiela gick samman med sportkläderjätten Reebok för att få fram en crossover mellan deras allmänt älskade Tabi-skor såväl som Reeboks ageless löpning 1983 Målad övre, liksom det var en säker hit men det verkar som om fashionistas längtade efter mer. Således har Power-duon återförenats när den återigen på Maison Margiela X Reebok traditionella läder Tabi, den här gången klädd i två grundläggande fan-favoriter “Triple White” samt “trippelsvart” färgvägar.

Fin utformad med premium nappa läderöverlägg, det traditionella läderet rekonstruerades för att hema Tabis berömda split-tå byggnad i förväg. Denna unika stil tar sin motivation från Japans traditionella Jika-Tabi-skor från början av 1900-talet samt uppfanns för att förbättra balansen med separationen av den enorma tån.

Liksom med de flesta avancerade skormodeller hålls varumärken mycket lite med den parisiska avancerade etikettens signaturnummerdiagram som förenats med Reebok-varumärket på tungan såväl som Insersoles i den motsatta färgen för en monokromatisk streck av kontrast. Naturligtvis inkluderar dessa co-märkta sneakers med hög luxe top-of-the-line dämpande innovation som ger en otrolig mängd komfort.

Officiellt arrangerade att introducera den 26 februari via Reebok såväl som många väljer återförsäljare internationellt, Maison Margiela x Reebok traditionella läder Tabi “Triple White” samt “Triple Black” innehåller en tung kostnadsmärke på £ 230 per par. Låt oss förstå om du planerar att gunga dessa deluxe -sportkläder -tränare, liksom i tillhörande nyheter, förstod du adidas som bara verifierade att Reebok är till salu? Ta en bättre titt och håll den inlåst i rätt här hos ensamleverantören för de allra bästa och senaste nyheterna inom skorindustrin!

Bild via Reebok

Bild via Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *