Nike “Valentine’s Day 2021” -paketet kommer att göra dig till höst i som

människors åsikter om alla hjärtans dag varierar, vissa kan upptäcka att det tröttnar såväl som överbelagda medan andra ser fram emot det extremt mycket att fira med sin betydande Övrig. Oavsett om du har någon speciell i ditt liv eller inte, har Swoosh-teamet förberett en hjärtskärande överraskning för alla att sprida sig som runt omkring. Det kommande Nike “Valentine’s Day 2021” -paketet består av två valentin-tema sneakers som kommer att göra dig såväl som din kross i kärlek.

Flaunting en charmig blandning av rosa, röda och vita färgvägar på sportklädergiganten är mycket legendariska silhuetter genom tiderna, Nike Air Force 1 Low “Love Letter” samt Nike Air Max 90 “Valentines Day 2021” är Båda utrustade med märkt tunga identifierar som exponerar ett trick som anteckning när den öppnas.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Meddelandet på Air Force 1 läser “sant som att betrakta det ’82” för att hedra sitt ursprungliga debutdatum samtidigt som alla funktioner bevaras på exakt samma tid, till exempel Swoosh -logotyperna över sidorna och en chunky Luftmalvsula i full längd nedan. För att slutföra gör hjärtformade perforeringar sin metod i hela ToBox för en livlig touch.

Slutligen symboliserar texten “AM90 4EVER” på Air Max 90 -talets tunga det eviga liknande av Sneakerheads för modellen. Naturligtvis är det synliga luftsystemet under hälen fortfarande lika närvarande som någonsin tillsammans med den högsta kvaliteten gummierad hälmärke för OG -estetiken vi förstår och kärlek.

Int’l frakt

Se mer

Ställ in att minska den 6 februari precis i tid för den enorma dagen, föreslår vi att du börjar göra dig redo för den förväntade utgåvan samt kanske en handskriven liknande brev också om det är din typ av saker. Låt oss förstå om du kommer att samla dessa! I tillhörande nyheter återvänder DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” i mars!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *