Kom på nära håll med Sacai X Nike Vaporwaffle “Villain Red”

Det finns ingen tvekan i någon sneakerheads sinne att Sacai X Nike Vaporwaffle “Villain Red” är en av de galnaste Creps i mänsklighetens historia. Hjärnan till den visionära designern Chitose Abe, vi fick vårt första glimt av denna höga värmehybrid hela vägen tillbaka i januari under Paris Fashion Week, och nu får vi vårt bästa utseende ännu!

Med en ultra andningsbar Flyknit -konstruktion är “Villain Red” målad i en vinröd nyans med krämig “String” -toner som anländer till sidor och mediala sidopaneler. Buttery slät mocka faller ner på tåboxen, hälen och även det “Neptune Green” snörningssystemet, vilket resulterar i en vansinnigt premiumkonstruktion som säkert kommer att stå tidens test.

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888
Naturligtvis skulle det inte vara en silhuett från den japanska modeikonen utan en hälsosam dos av dekonstruktion. Precis som hennes två sista Nike -samarbeten, kommer du inte bara hitta två gånger Swooshes och tungor här, du hittar också en dubbel staplad våffel mellansula också som helt bokstavligen erbjuder två gånger komforten med varje steg.

Efter en serie långa förseningar är det svårt att säga när exakt Sacai X Nike Vaporwaffle “Villain Red” kommer att lanseras, även om vi borde få dessa före årets slut! Låt oss veta om du kommer att lägga till dessa i din samling, och i relaterade nyheter har Sacai X Nike Vaporwaffle Spring 2021 line-up avslöjats!

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *